Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg se at jeg er påmeldt?


Har du meldt deg på i aktiv-klassen, må du logge inn på eqtiming.no for å se/administrere din påmelding. Se alle påmeldte i aktiv klasse her. Da du meldte deg på i trimklassen mottok du en kvitteringen på skjerm. Er du allikevel usikker på om du er påmeldt, ta kontakt med påmeldingsansvarlig Per Anders Gjefsen (styre4.friidrett@brandbuif.no)
Hvordan kan jeg komme meg tilbake til Gran/Brandbu?


Det settes opp busser som går fra Brandbu Skysstasjon-Gran stasjon (avhengig av det er mål i Gran eller Brandbu) I år blir det satt opp buss fra Brandbu Ungdomsskole ca kl. 13
Hvor og når henter jeg startnummeret mitt?


Avhenting av startnummer fra kl. 09.00 til 10.30 løpsdagen eller fredag 23. april kl 15.00-18.00 hos Intersport Gran (husk kvittering)
Får man premie for å delta?


Vi har jubileumsmedaljer til de 1000 første som melder seg på. Det er er premiering til skoleklasser for %-vis deltakelse kr. 2.000,- til 5-7. klasse og kr. 2.000,- til ungdomsskolen I tillegg er det gavepremier for 30.000 fra handelsstanden i Gran og Brandbu som trekkes på startnummer blant de forhåndspåmeldte innen 21.04.20
Frakt av utstyr fra/til Gran/Brandbu


Det vil være mulighet for transport av klær, sekker og annet slik at du kan hente ut igjen dette i mål.
Jeg har meldt meg på feil klasse. Hva gjør jeg?


Har du meldt deg på aktiv klassen ved et uhell må du ta kontakt med eqtiming på participant@eqtiming.com eller ved å ringe +47 61159020. Deretter kan du melde deg på trimklassen. Har du meldt deg på trimklassen ved et uhell, send en e-post til styre4.friidrett@brandbuif.no. Deretter kan du melde deg på aktivklassen.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon